Boil the eggs and carrots, cool them and peel them. Peel the garlic clove. Clean the herring and remove the bones. Wash and divide the parsley into small sprigs. Cut the loaf into thin slices and make toast from it.
Сварите яйца и морковь, остудите их и очистите. Очистите зубчик чеснока. Почистите сельдь и удалите кости. Вымойте и разделите на мелкие веточки петрушку. Батон нарежьте тонкими ломтиками и приготовьте из него тосты.
Combine products. Cut the herring fillet into medium pieces, and the eggs and carrots into small pieces. Pass the fish, carrots and eggs through a meat grinder, mix them in one bowl.
Соедините продукты. Нарежьте филе сельди средними кусочками, а яйца и морковь — мелкими. Пропустите через мясорубку рыбу, морковь и яйца, смешайте их в одной посуде.
Finish cooking. Grind the garlic in a press. Add garlic and butter to the herring mass, pepper and mix thoroughly. Place the mixture in the refrigerator for 180 minutes.
Завершите приготовление. Измельчите чеснок в прессе. Добавьте чеснок и сливочное масло в селедочную массу, поперчите и тщательно перемешайте. Уберите массу в холодильник на 180 минут.
Serve Brezhnev-style herring butter by spreading it on loaf toast and garnishing with fresh parsley.
Подавайте селедочное масло по-брежневски, намазав его на тосты из батона и украсив свежей зеленью петрушки.