Prepare the necessary ingredients. Rinse the beef. Rinse and soak the pearl barley. Peel the potatoes and onions, wash them and cut them into cubes. Peel, wash and grate the carrots. Also cut the cucumbers into cubes. Wash the greens, dry and finely chop. Prepare your pot, pan and cutlery.
Подготовьте нужные ингредиенты. Говядину промойте. Перловку промойте и замочите. Картофель и лук почистите, помойте и нарежьте кубиками. Морковь почистите, помойте и натрите на терке. Огурцы также нарежьте кубиками. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте. Подготовьте кастрюлю, сковороду и столовые приборы.
Cook the beef. Place the meat in a saucepan, cover with cold water and put on fire. Cook for 80-90 minutes until the meat is cooked. Remove the finished beef from the broth and cut into small cubes.
Сварите говядину. Мясо положите в кастрюлю, залейте холодной водой и поставьте на огонь. Варите 80-90 минут до готовности мяса. Готовую говядину достаньте из бульона и нарежьте мелкими кубиками.
Make a fry. Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry the onion until soft. Then add carrots and fry for 5 minutes. Add the cucumbers and continue to fry for about 10 minutes.
Сделайте зажарку. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло и обжарьте лук до мягкости. Затем добавьте морковь и жарьте 5 минут. Добавьте огурцы и продолжайте жарить около 10 минут.
Prepare pickle sauce. Add barley to the broth and cook for 30 minutes. Then add beef, potatoes and cook for 5 minutes. Add the roast and continue cooking for another 20 minutes. Salt, pepper and add bay leaf. Serve the finished pickle hot to the table.
Приготовьте рассольник. Перловку добавьте в бульон и варите 30 минут. Затем положите говядину, картофель и варите 5 минут. Добавьте зажарку и продолжайте варить еще 20 минут. Посолите, поперчите и добавьте лавровый лист. Готовый рассольник подавайте к столу в горячем виде.
Before serving, sprinkle with chopped herbs.
Перед подачей посыпьте нарезанной зеленью.