Conveniently arrange the necessary ingredients. Wash the eggs. Sift the flour. Heat the milk. Prepare a bowl, frying pan or pancake maker and cutlery.
Удобно расположите необходимые ингредиенты. Яйца промойте. Муку просейте. Молоко подогрейте. Подготовьте миску, сковороду или блинницу и столовые приборы.
Make pancake dough. In a bowl, beat eggs with sugar until fluffy foam appears. Then add warm milk and mix well. Add flour, vanillin, salt, baking powder and mix until medium thick.
Сделайте тесто для панкейков. В миске взбейте яйца с сахаром до появления пышной пены. Затем добавьте теплое молоко и хорошо перемешайте. Всыпьте муку, ванилин, соль, разрыхлитель и перемешайте до средней густоты.
Fry the pancakes. Heat a frying pan and add 2-3 tablespoons of dough, smooth and form pancakes. Fry on both sides for 1-2 minutes until cooked over medium heat without using oil. Fry all the pancakes this way. Place the finished pancakes in layers on a plate and serve.
Пожарьте панкейки. Разогрейте сковороду и выложите по 2-3 столовые ложки теста, разровняйте и сформируйте панкейки. Пожарьте с двух сторон по 1-2 минуте до готовности на среднем огне без использования масла. Таким образом пожарьте все панкейки. Готовые панкейки выложите слоями на тарелку и подавайте к столу.
Before serving, pour condensed milk over the pancakes.
Перед подачей полейте панкейки сгущенным молоком.