Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Soup with forest mushrooms and barley Суп с лесными грибами и перловкой

Суп с лесными грибами и перловкой Soup with forest mushrooms and barley

Mushrooms go perfectly with pearl barley and vegetables. The soup made from these products is very tasty, thick and satisfying. The brightest taste is found in noble forest mushrooms: porcini mushrooms, boletus mushrooms, and boletus mushrooms. They are the ones who perform best in soup. It's not just the taste, but also the dense, meaty texture of these mushrooms. Chanterelles or honey mushrooms will give the soup their own bright taste - if possible, it is better not to mix them with other types of mushrooms. But it’s better to leave the russula for frying.


Грибы в сочетании с перловкой и овощами создают основу для очень вкусного, густого и сытного супа. Наиболее ярко аромат проявляется у благородных лесных грибов — белых, подосиновиков и подберезовиков — именно они лучше всего раскрываются в бульоне. Дело не только во вкусе, но и в плотной мясистой текстуре таких грибов. Свой насыщенный вкус супу придают лисички и опята, но их лучше по возможности не смешивать с другими видами грибов. А сыроежки стоит оставить для жарки.


Steps / Шаги:

  1. Prepare ingredients for mushroom soup with barley. Soak pearl barley in 1 liter of water for 5 hours. Clean the mushrooms, rinse and dry. Peel the onions, potatoes and carrots. Cut the onion into half rings, cut the carrots into cubes. Cut the potatoes into cubes. Finely chop the greens for serving. Tip: To speed up the cooking process, choose steamed pearl barley.
    Подготовьте продукты для грибного супа с перловкой. Замочите перловку в 1 литре воды на 5 часов. Грибы почистите, промойте, обсушите. Почистите лук, картофель и морковь. Нарежьте лук полукольцами, морковь нарежте кубиками. Картофель нарежьте кубиками. Порубите мелко зелень для подачи. Совет: Чтобы ускорить процесс приготовления, выбирайте пропаренную перловую крупу.
  2. Prepare the vegetables. Fry the onions and carrots in vegetable oil in a frying pan until golden brown, 3-5 minutes.
    Подготовьте овощи. Обжарьте на растительном масле на сковороде лук и морковь до золотистого цвета 3-5 минут.
  3. Boil the mushrooms. Heat water in a saucepan and place the whole mushrooms in it. When the water boils, skim off the foam, add salt and pepper, and add a bay leaf. Cook over medium heat for 40-50 minutes until done. After this, remove the mushrooms from the water, cut them into cubes and put them back into the water.
    Отварите грибы. В кастрюле разогрейте воду, опустите туда грибы целиком. Когда вода вскипит, снимите пену, посолите, поперчите, добавьте лавровый лист. Варите на среднем огне 40-50 минут до готовности. После этого достаньте грибы из воды, нарежьте их кубиками и снова опустите в воду.
  4. Finish cooking the mushroom soup. Place the onions and carrots in the pan with the chopped mushrooms. After the water boils, add pearl barley and cook for 10-15 minutes. Then add the potatoes. Cook for another 15 minutes until the potatoes are done. Let the soup brew for an hour.
    Завершите приготовление грибного супа. Опустите лук и морковь в кастрюлю с нарезанными грибами. После того, как вода закипит, всыпьте перловку и варите 10-15 минут. Затем добавьте картофель. Варите еще 15 минут до готовности картофеля. Дайте супу настояться в течении часа.
  5. Serve mushroom soup with barley with cream or sour cream, sprinkled with herbs.
    Подавайте грибной суп с перловкой со сливками или сметаной, посыпав зеленью.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому