Prepare ingredients for mushroom soup with barley. Soak pearl barley in 1 liter of water for 5 hours. Clean the mushrooms, rinse and dry. Peel the onions, potatoes and carrots. Cut the onion into half rings, cut the carrots into cubes. Cut the potatoes into cubes. Finely chop the greens for serving. Tip: To speed up the cooking process, choose steamed pearl barley.
Подготовьте продукты для грибного супа с перловкой. Замочите перловку в 1 литре воды на 5 часов. Грибы почистите, промойте, обсушите. Почистите лук, картофель и морковь. Нарежьте лук полукольцами, морковь нарежте кубиками. Картофель нарежьте кубиками. Порубите мелко зелень для подачи. Совет: Чтобы ускорить процесс приготовления, выбирайте пропаренную перловую крупу.
Prepare the vegetables. Fry the onions and carrots in vegetable oil in a frying pan until golden brown, 3-5 minutes.
Подготовьте овощи. Обжарьте на растительном масле на сковороде лук и морковь до золотистого цвета 3-5 минут.
Boil the mushrooms. Heat water in a saucepan and place the whole mushrooms in it. When the water boils, skim off the foam, add salt and pepper, and add a bay leaf. Cook over medium heat for 40-50 minutes until done. After this, remove the mushrooms from the water, cut them into cubes and put them back into the water.
Отварите грибы. В кастрюле разогрейте воду, опустите туда грибы целиком. Когда вода вскипит, снимите пену, посолите, поперчите, добавьте лавровый лист. Варите на среднем огне 40-50 минут до готовности. После этого достаньте грибы из воды, нарежьте их кубиками и снова опустите в воду.
Finish cooking the mushroom soup. Place the onions and carrots in the pan with the chopped mushrooms. After the water boils, add pearl barley and cook for 10-15 minutes. Then add the potatoes. Cook for another 15 minutes until the potatoes are done. Let the soup brew for an hour.
Завершите приготовление грибного супа. Опустите лук и морковь в кастрюлю с нарезанными грибами. После того, как вода закипит, всыпьте перловку и варите 10-15 минут. Затем добавьте картофель. Варите еще 15 минут до готовности картофеля. Дайте супу настояться в течении часа.
Serve mushroom soup with barley with cream or sour cream, sprinkled with herbs.
Подавайте грибной суп с перловкой со сливками или сметаной, посыпав зеленью.