Prepare a container convenient for kneading the dough, a large wooden board, a thin rolling pin and a frying pan. Pour water at room temperature into a container. Sift the flour thoroughly. Place cottage cheese in another bowl. Wash and rinse the parsley with hot water, and then chop it finely. Prepare a cube of butter, but leave it in the refrigerator for now. Tip: It will be easier to use the oil if you keep it in the freezer for a few minutes. But keep in mind that frozen butter may cool the tortillas too much when serving.
Подготовьте емкость, удобную для замешивания теста, большую деревянную доску, тонкую скалку и сковороду. В емкость налейте воду комнатной температуры. Тщательно просейте муку. В другую посуду выложите творог. Вымойте и обдайте горячей водой зелень петрушки, а затем мелко ее порубите. Приготовьте кубик сливочного масла, но оставьте его пока в холодильнике. Совет: Масло будет удобнее использовать, если подержать его несколько минут в морозилке. Но следует иметь в виду, что замороженное масло может слишком сильно охладить лепешки при подаче.
Knead the dough. Dissolve the salt in the water and begin to carefully add the sifted flour, stirring it. Thoroughly stir the flour and water until a thick, dense mass is formed. Place the mixture on a wooden board and knead the dough until it begins to pull away from your palms. The dough should become soft and pliable. Place the dough in a bowl and cover with cling film. Leave in a warm place for 15 minutes.
Замесите тесто. В воде растворите соль и начните аккуратно всыпать просеянную муку, перемешивая ее. Тщательно размешайте муку с водой до образования густой плотной массы. Выложите массу на деревянную доску и вымесите тесто, пока оно не начнет отставать от ладоней. Тесто должно стать мягким и пластичным. Отложите тесто в емкость и накройте пищевой пленкой. Оставьте в теплом месте на 15 минут.
Prepare the filling. Mash the cottage cheese with a fork, salt it and mix with parsley.
Приготовьте начинку. Разомните творог вилкой, посолите его и смешайте с зеленью петрушки.
Make kutabs. Form the dough into 6-8 even round lumps. Make sure that the lumps do not crack at the edges. Roll each lump with a rolling pin into a round cake about 2 mm thick. Place cottage cheese and herbs on one half of the flatbread, cover and press tightly along the edges with the other half. Lightly press the semicircular edge on both sides so that the edges do not separate during frying. Shake off excess flour from the tortillas to prevent burning.
Сделайте кутабы. Сформируйте из теста 6-8 ровных круглых комочков. Проследите, чтобы комочки не трескались по краям. Каждый комочек раскатайте скалкой в круглую лепешку толщиной около 2 мм. Выложите на одну половину лепешки творог с зеленью, накройте и плотно прижмите по краям второй половиной. Полукруглый край дополнительно слегка прижмите с обеих сторон, чтобы края не разошлись при жарке. Отряхните с лепешек лишнюю муку, чтобы она не пригорела.
Fry the kutabs. Remove the butter from the refrigerator. Heat a dry frying pan on the stove and fry the kutabs on both sides until a noticeable crust appears. Place the finished kutabs on a dish and grease with a piece of butter.
Обжарьте кутабы. Достаньте из холодильника сливочное масло. Разогрейте на плите сухую сковороду и обжаривайте кутабы с двух сторон до появления заметной корочки. Готовые кутабы выложите на блюдо и смажьте кусочком масла.
To serve kutabs effectively, creating the atmosphere of the hospitable and generous south, place a small bowl of honey in the center of a large dish and arrange the cakes around, interspersing them with nuts - walnuts, cashews and hazelnuts.
Чтобы подать кутабы эффектно, создав атмосферу гостеприимного и щедрого юга, поставьте в центр большого блюда маленькую пиалку с медом и разложите лепешки вокруг, перемежая их орехами – грецкими, кешью и фундуком.