Remove all ingredients for the dough from the refrigerator in advance. For best mixing, they should be at room temperature.
Заранее вытащите все ингредиенты для теста из холодильника. Для лучшего смешивания они должны быть комнатной температуры.
Prepare the dough. In a deep bowl, mix water, egg and mayonnaise. Mix well with a whisk and gradually begin adding flour and baking powder. Knead soft dough. It should stick to your hands a little. Cover the resulting mayonnaise pizza base with a towel and leave it to rest for a few minutes.
Приготовьте тесто. В глубокой миске смешайте воду, яйцо и майонез. Хорошо перемешайте венчиком и постепенно начинайте вводить муку с разрыхлителем. Замесите мягкое тесто. Оно должно немного липнуть к рукам. Накройте получившуюся основу для пиццы на майонезе полотенцем и оставьте его отдыхать на несколько минут.
Make the filling. While the dough is resting, cut the sausage and bell pepper into cubes, and the tomatoes into thin slices. Add a little salt. Grate the cheese on a medium grater.
Сделайте начинку. Пока тесто «отдыхает», порежьте кубиками колбасу и болгарский перец, а помидоры — тонкими кружочками. Немного посолите. На средней терке натрите сыр.
Prepare the sauce. Mix tomato paste and water. Add some salt.
Подготовьте соус. Смешайте томатную пасту и воду. Добавьте немного соли.
Assemble the mayonnaise pizza. Roll out the quick dough into a round shape. Spread the sauce, leaving a little dough around the edges. Add sausage, tomatoes and bell peppers. Sprinkle pizza with grated cheese. Bake in the oven at 200°C for 15-20 minutes.
Соберите пиццу на майонезе. Быстрое тесто раскатайте под круглую форму. Помажьте соусом, оставляя немного теста по краям. Выложите колбасу, помидоры и болгарский перец. Посыпьте пиццу тертым сыром. Выпекайте в духовке на 200 °С в течение 15-20 мин.
Cut the finished pizza with mayonnaise into pieces in advance and serve on a flat dish.
Готовую пиццу на майонезе заранее разрежьте на куски и подавайте к столу на плоском блюде.