Gut and wash the fish well, remove the head, skin, tail and bones. Prepare dishes for pickling and a press.
Хорошо выпотрошите и промойте рыбу, удалите голову, кожу, хвост и кости. Приготовьте посуду для засолки и пресс.
Prepare the fish. Rinse and dry the trout. Cut the trout into pieces 2-3 cm thick.
Подготовьте рыбу. Промойте и обсушите форель. Разделайте форель на куски толщиной 2-3 см.
Prepare the pickling mixture. Mix salt and sugar in a separate bowl. Rub this mixture onto the fish.
Подготовьте смесь для засолки. Смешайте в отдельной посуде соль и сахар. Натрите этой смесью рыбу.
Salt the trout. Положите рыбу в посуду для засолки. Place the trout under a press. Place in the refrigerator for 5 hours. Remove the press and leave the fish in the refrigerator for another 8 hours. Drain the brine.
Засолите форель. Положите рыбу в посуду для засолки. Поместите форель под пресс. Уберите в холодильник на 5 часов. Уберите пресс и оставьте рыбу в холодильнике еще на 8 часов. Слейте рассол.
Cut the trout into thin pieces and serve as sandwiches on bread brushed with butter.
Разделайте форель на тонкие кусочки и подавайте в виде бутербродов на хлебе, смазанном сливочным маслом.