Wash and dry the beef with a paper towel. Remove excess veins and fat. Cut the onion into half rings, and in order not to shed tears at this time, you can put the onion in the freezer for a couple of minutes in advance. Place all ingredients in a visible place. Prepare a deep glass dish for marinating meat. Get out the grill or electric barbecue grill.
Вымойте и высушите бумажным полотенцем мясо говядины. Уберите лишние прожилки и жир. Лук нарежьте полукольцами, а чтобы в это время не лить слезы, можно заранее положить луковицу на пару минут в морозилку. Выложите все ингредиенты на видное место. Подготовьте глубокую стеклянную посуду для маринования мяса. Достаньте мангал или электрошашлычницу.
Prepare the meat for the marinade. To do this, cut it into medium-sized pieces, sprinkle them with salt and pepper.
Подготовьте мясо к маринаду. Для этого порежьте его на куски средней величины, присыпьте их солью и перцем.
Add onion sliced into half rings to the beef. Add vinegar and oil to the beef and mix well. Place in the refrigerator for 3 hours.
Нарезанный полукольцами лук добавьте к говядине. Добавьте к говядине уксус, масло и хорошо перемешайте. Уберите в холодильник на 3 часа.
Separate the beef pieces from the marinade and thread them through skewers.
Куски говядины отделите от маринада и проденьте их сквозь шампуры.
It is better to serve the finished kebab on pita bread, add fresh vegetables and tomato sauce for a piquant taste.
Готовый шашлык лучше подать на лаваше, добавить свежих овощей и томатного соуса для пикантного вкуса.