Remove the film from the ribs and rinse them with clean water. Peel the garlic.
Снимите пленку с ребер и промойте их чистой водой. Почистите чеснок.
Prepare the marinade. Pour water into a saucepan, add 2 tbsp. salt and place on the stove. Once the water is boiling, add all the ingredients except the ribs. Let it simmer for 5-7 minutes. Then pour the marinade over the meat, cover with a lid, pressing down with some weight on top. Place in the refrigerator for 8 hours.
Приготовьте маринад. Налейте воду в кастрюлю, насыпьте 2 ст.л. соли и поставьте на плиту. Как только вода закипит, добавьте в нее все ингредиенты, кроме ребер. Дайте покипеть минут 5-7. Затем залейте маринадом мясо, накройте крышкой, придавив каким-либо грузом сверху. Отправьте в холодильник на 8 часов.
Smoke the ribs. When placing meat in the smoker, make sure that there is some free space between the pieces. Smoke the ribs for 1 hour at 120 degrees. Then let them air out for another 40-60 minutes.
Закоптите ребрышки. Выкладывая мясо в коптильню, следите за тем, чтобы между кусками было немного свободного пространства. Коптите ребрышки в течение 1 часа при температуре 120 градусов. Затем дайте им проветриться еще 40-60 минут.
Smoked ribs can be used as an ingredient for other dishes or served as a separate dish.
Копченые ребра можно использовать как ингредиент для других блюд или подавать как самостоятельное блюдо.