Wash the lard. Peel the onion and rinse. Prepare a meat grinder, skewers and tandoor. Finely chop the onion.
Обмойте сало. Очитисте лук от кожуры, промойте. Приготовьте мясорубку, шпажки и тандыр. Мелко нарежьте лук.
Grind the lard. Pass it through a meat grinder or finely chop it with a knife.
Измельчите сало. Пропустите его через мясорубку или мелко порубите ножом.
Prepare minced meat for kebab. Mix onions with meat and lard. Salt and add spices to taste, stir. Wet your hands in water and form meat balls and roll them into oblong kebabs. Secure the meat onto the skewers. Place the skewers with meat vertically in the tandoor. Cover with a lid and cook for 20 minutes.
Приготовьте фарш для кебаба. Смешайте лук с мясом и салом. Посолите и добавьте специи по вкусу, перемешайте. Намочите руки в воде и сформируйте мясные шарики, которые раскатайте в продолговатые кебабы. Закрепите мясо на шампурах. Шампуры с мясом поместите в тандыр вертикально. Найкройте крышкой, готовьте 20 минут.
Serve fragrant and juicy lula kebabs in the tandoor with fresh vegetables and plenty of herbs.
Ароматные и сочные люля-кебабы в тандыре подавайте со свежими овощами и большим количеством зелени.