Remove all ingredients for the dough from the refrigerator in advance. They should be at room temperature when cooked. Wash, peel and chop all the vegetables for the filling in advance.
Достаньте заранее все ингредиенты для теста из холодильника. На момент приготовления они должны быть комнатной температуры. Заранее помойте, очистите и нашинкуйте все овощи для начинки.
Prepare the filling. Place pre-peeled and grated vegetables (carrots, onions, cabbage) in a frying pan with a small amount of vegetable oil. Then add water to them. Simmer covered over medium heat, stirring occasionally. Bring the vegetables until cooked, add salt and parsley. Mix well.
Приготовьте начинку. Заранее очищенные и натертые овощи (морковь, лук, капусту) выложите на сковороду с небольшим количеством растительного масла. Затем добавьте к ним воду. Тушите под крышкой на среднем огне, время от времени помешивая. Доведите овощи до готовности, посолите и добавьте петрушку. Хорошо перемешайте.
Make the dough. In a deep bowl, combine eggs, sour cream, mayonnaise, salt and baking powder. Mix until smooth. Gradually add flour. The dough should be thick like pancakes.
Сделайте тесто. В глубокой миске соедините яйца, сметану, майонез, соль и разрыхлитель. Смешайте до однородной консистенции. Постепенно добавляйте муку. Тесто должно получиться густым как на оладьи.
Form a pie. Place ½ of the dough into a parchment-lined pan. Place the filling on top and fill it with the second half of the dough. Bake the mayonnaise pie in the oven at 175-180 °C for 25-30 minutes.
Сформируйте пирог. В форму, застеленную пергаментом, выложите ½ теста. Сверху положите начинку и залейте ее второй половиной теста. Выпекайте пирог на майонезе в духовке при температуре 175-180 °С 25-30 мин.