Remove the cream from the refrigerator to allow it to come to room temperature. Prepare four small baking dishes. Separate the yolks from the proteins.
Достаньте сливки из холодильника, чтобы они прогрелись до комнатной температуры. Приготовьте четыре небольшие формочки для запекания. Желки отделите от белков.
Mix the ingredients. Add vanilla to the cream and heat over low heat, without bringing to a boil. Place the egg yolks in a separate bowl and mix them with sugar. Then pour the cream into the yolks in portions, stirring constantly.
Смешайте ингредиенты. Добавьте ваниль в сливки и прогрейте на медленном огне, не доводя до кипения. В отдельную посуду поместите яичные желтки и смешайте их с сахаром. Затем порционно вливайте сливки к желткам, постоянно помешивая.
Prepare the creme brulee. Boil water, preheat oven to 160 degrees. Place the cream among the molds, pour a quarter cup of boiling water into each and place the molds on a baking sheet. Bake the cream for 30-40 minutes until it becomes jelly-like. Remove from the oven, cool and refrigerate for 4 hours.
Приготовьте крем-брюле. Вскипятите воду, разогрейте духовку до 160 градусов. Разложите крем по формочкам, залейте в каждую по четверти стакана кипятка и поставьте формочки на противень. Выпекайте крем 30-40 минут, пока он не станет, как желе. Достаньте из духовки, остудите и поставьте в холодильник на 4 часа.
The classic way to serve dessert involves creating a caramel crust. To do this, sprinkle the creme brulee with sugar and melt it using a burner. You can use the grill or microwave.
Классический вариант подачи десерта включает в себя создание карамельной корочки. Для этого присыпьте крем-брюле сахаром и расплавьте его при помощи горелки. Можно использовать гриль или микроволновку.