Melt the butter, prepare a round baking dish with a diameter of 20 cm and another larger one. Remove the cream from the refrigerator to allow it to come to room temperature.
Растопите сливочное масло, подготовьте круглую форму диаметром 20 см для запекания и еще одну форму, размером побольше. Достаньте сливки из холодильника, чтобы они прогрелись до комнатной температуры.
Prepare the base. Preheat the oven to 180 degrees. Crumble the biscuits and mix with the butter, then place in a 20cm baking dish and press down. Place the base in the oven for 15 minutes. Do not remove it from the mold after cooking.
Приготовьте основу. Разогрейте духовку до 180 градусов. Раскрошите печенье и перемешайте со сливочным маслом, затем поместите в форму для запекания диаметром 20 см и утрамбуйте. Отправьте основу в духовку на 15 минут. Не вынимайте ее из формы после приготовления.
Make the filling. In a deep bowl, carefully mix the cheese and powdered sugar. In a separate bowl, beat the eggs, pour them into the cheese and stir. Then add vanilla, cream and zest. Stir everything thoroughly again until smooth.
Сделайте начинку. В глубокой посуде аккуратно смешайте сыр и сахарную пудру. В отдельной миске взбейте яйца, влейте их в сыр и перемешайте. Затем добавьте ванилин, сливки и цедру. Еще раз тщательно все размешайте до однородной массы.
Prepare the cheesecake. Preheat the oven to 160 degrees. Place the filling on the base, wrap the pan with foil on the sides and bottom, and place in a larger pan filled with water. Bake for 80 minutes.
Приготовьте чизкейк. Разогрейте духовку до 160 градусов. Выложите на основу начинку, оберните форму фольгой с боков и снизу, поместите в форму большего размера, заполненную водой. Запекайте 80 минут.
Before serving, pour chocolate syrup over the top of the cheesecake and garnish with berries or fruit pieces.
Перед подачей полейте чизкейк сверху шоколадным сиропом и украсьте ягодами или кусочками фруктов.