All ingredients for the dough should be at room temperature. Remove the butter and eggs from the refrigerator an hour before cooking. For the dough, prepare a dish that can be placed on the stove. Prepare a deep frying pan with thick walls for frying. Heat vegetable oil in a frying pan.
Все ингредиенты для теста должны быть комнатной температуры. Достаньте из холодильника за час до приготовления масло и яйца. Для теста подготовьте посуду, которую можно ставить на плиту. Подготовьте для жарки глубокую сковороду с толстыми стенками. Разогрейте в сковороде растительное масло.
Prepare the choux pastry. In a bowl, combine water, sugar, butter and salt. Place the bowl over medium heat. The dough must be constantly stirred. When the butter has dissolved, add flour to the dough. After 3 minutes, when the dough is smooth, remove the bowl from the heat and let the dough cool for 5 minutes.
Приготовьте заварное тесто. В миске смешайте воду, сахар, сливочное масло и соль. Поставьте миску на средний огонь. Тесто нужно постоянно перемешивать. Когда масло растворится, добавьте к тесту муку. Через 3 минуты, когда тесто станет однородным, снимите миску с огня и дайте тесту остыть 5 минут.
Bring the dough to readiness. Add eggs to the dough one at a time. Knead the dough until smooth. Transfer the dough into a piping bag.
Доведите тесто до готовности. По одному введите в тесто яйца. Вымешивайте тесто до однородности. Переложите тесто в кондитерский мешок.
Fry the churros. Using a pastry bag, pipe 5-10 cm long strips of dough into the heated oil. Fry the churros until golden brown on both sides.
Пожарьте чуррос. С помощью кондитерского мешка отсадите в разогретое масло полоски теста длиной 5-10 см. Обжаривайте чуррос до золотистого цвета с двух сторон.
To serve, dip hot churros in a mixture of powdered sugar and cinnamon.
Для подачи обмакните горячие чуррос в смесь сахарной пудры и корицы.