Wash and peel the vegetables. Wash and chop the pork ribs. Cut the carrots into large strips. Cut the onion into half rings. Wash the head of garlic, dry it, do not peel it. Heat a saucepan with half the vegetable oil.
Вымойте и очистите овощи. Свиные ребра промойте и порубите. Нарежьте морковь крупной соломкой. Лук нарежьте полукольцами. Головку чеснока вымойте, обсушите, не чистите. Разогрейте кастрюлю с половиной растительного масла.
Fry the ribs with vegetables. In a saucepan with heated vegetable oil, fry the chopped ribs for about 3-4 minutes. Add salt, pepper and spices, stir. Add onions and carrots to the ribs. Add more vegetable oil and fry all ingredients for approximately 10-12 minutes.
Обжарьте ребрышки с овощами. В кастрюле с разогретым растительным маслом обжарьте порубленные ребрышки, приблизительно 3-4 минуты. Добавьте соль, перец и специи, перемешайте. Выложите к ребрышкам лук и морковь. Добавьте еще растительного масла и обжарьте все ингредиенты, приблизительно 10-12 минут.
Add rice to vegetables and prepare pilaf. Add rice to the pan. Add water at a ratio of 1:2. Place a head of whole garlic in the pan. Cover and simmer until tender, about 40 minutes. Remove the head of garlic from the pilaf.
Добавьте к овощам рис и приготовьте плов. Всыпьте в кастрюлю рис. Добавьте воду из расчета 1:2. Положите в кастрюлю головку целого чеснока. Накройте крышкой и варите на медленном огне до готовности примерно 40 минут. Выньте из плова головку чеснока.
Serve pilaf with ribs in deep beautiful plates, stylized in oriental style.
Плов с ребрышками подавайте в глубоких красивых тарелках, стилизованных под восточный стиль.