Wash and peel the vegetables. Wash the greens, dry with paper towels and chop. Chop the ribs, place in a 3-liter saucepan and cook the broth for 30 minutes.
Овощи вымойте и почистите. Зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте. Ребра нарежьте, отправьте в 3-х литровую кастрюлю и варите бульон 30 минут.
Prepare the roast. Cut the onion into small cubes, grate the carrots on a medium grater. Heat the oil in a frying pan and sauté the onions and carrots until the onions are translucent, about 5-7 minutes. At this time, cut the potatoes into small cubes.
Приготовьте зажарку. Лук нарежьте маленькими кубиками, морковь натрите на средней терке. Разогрейте на сковороде масло и пассеруйте лук с морковью до прозрачности лука, приблизительно 5-7 минут. В это время нарежьте картошку небольшими кубиками.
Combine products. Remove the ribs from the finished broth and separate the meat from the bones. Cut it into small pieces. Add chopped potatoes to the broth and cook for 15 minutes. When the potatoes are cooked, put the roast, chopped meat, and bay leaf into the pan. Season with salt and pepper. Cook for another 7 minutes.
Соедините продукты. Из готового бульона выньте ребра и отделите мясо от костей. Нарежьте его небольшими кусочками. В бульон отправьте нарезанный картофель и варите 15 минут. Когда картошка сварится, положите в кастрюлю зажарку, нарезанное мясо, лавровый лист. Посолите и приправьте перцем. Варите еще 7 минут.
Pour the soup into serving bowls and sprinkle dill and parsley on top.
Разлейте суп по порционным тарелкам, сверху посыпьте зеленью укропа и петрушки.