Wash the pork ribs well. Divide them 2 ribs per serving. Wash all vegetables. Cut the carrots into slices, potatoes into medium-sized cubes, tomatoes, onions, bell peppers into cubes.
Хорошо вымойте свиные ребрышки. Разделите их по 2 ребра на порцию. Все овощи вымойте. Морковь нарежьте кружочками, картофель — брусочками среднего размера, помидоры, лук, болгарский перец — кубиками.
Braise the ribs. Heat oil in a casserole and fry ribs until golden brown, about 10 minutes. After this, add 100 ml of water into the cauldron, reduce the heat and simmer the ribs for 15 minutes.
Потушите ребра. В казане разогрейте масло и обжарьте ребра до золотистого цвета, приблизительно 10 минут. После этого введите в казан 100 мл воды, убавьте огонь и тушите ребрышки в течение 15 минут.
Add vegetables to ribs. After simmering the ribs for 15 minutes, add all the vegetables and fry for 5 minutes. When the vegetables are fried, pour water into the cauldron so that it covers all the contents. Season with salt, pepper and spices to taste. Leave the dish to simmer over medium heat for 40 minutes.
Добавьте к ребрам овощи. После 15 минут тушения ребер, добавьте к ним все овощи и обжаривайте 5 минут. Когда овощи обжарятся, налейте в казан воду, чтобы она покрыла все содержимое. Приправьте солью, перцем и специями по вкусу. Оставьте блюдо тушиться на среднем огне на 40 минут.
Serve the finished ribs with vegetables in a cauldron with fresh chopped parsley and cilantro.
Готовые ребрышки с овощами в казане подавайте со свеженарезанной зеленью петрушки, кинзы.