Wash and dry the mushrooms (if the mushrooms are large, you can cut them in half). Prepare a marinade bag, mushroom skewers, and a baking sheet. Finely chop the dill. Place all ingredients in a visible place.
Помойте и высушите грибы (если грибы крупные, можете разрезать их пополам). Подготовьте пакет для маринада и шпажки для грибов, противень. Мелко нарежьте укроп. Выложите все ингредиенты на видное место.
Marinate the champignons. To do this, put the mushrooms in a bag. Add vegetable oil, paprika, lemon juice, chopped dill and soy sauce. Close the bag tightly, shake it and leave for 30 minutes.
Замаринуйте шампиньоны. Для этого положите грибы в пакет. Добавьте растительное масло, паприку, лимонный сок, измельченный укроп и соевый соус. Плотно закройте пакет, встряхните его и оставьте на 30 минут.
Remove the pickled mushrooms from the bag. Wet the skewers with water and thread the marinated champignons onto them.
Достаньте замаринованные грибы из пакета. Смочите шпажки водой и нанизывайте на них маринованные шампиньоны.
Preheat the oven. Place the skewers on a baking sheet and bake the mushrooms for 15 minutes at 200 °C.
Разогрейте духовку. Выложите шпажки на противень, и выпекайте грибы в течение 15 минут при температуре 200 °С.