Wash the vegetables, peel the onions and garlic. Cut the zucchini and onion into cubes. Chop the garlic with a knife. Prepare jars and lids for canning. Sterilize jars in advance. Boil the pasta in salted water for 7-10 minutes, season with butter.
Помойте овощи, очистите лук и чеснок от кожуры. Кабачки и лук порежьте кубиками. Чеснок измельчите ножом. Подготовьте банки и крышки для консервации. Заранее простерилизуйте банки. Отварите макароны в подсоленой воде 7-10 минут, заправьте сливочным маслом.
Prepare the vegetables. Take a saucepan with a thick bottom. Place zucchini, garlic and onion in it. Add vegetable oil, stir. Place on medium heat, fry for 10-15 minutes. Grind the vegetables with a blender.
Приготовьте овощи. Возьмите кастрюлю с толстым дном. Сложите в нее кабачки, чеснок и лук. Добавьте растительное масло, перемешайте. Поставьте на средний огонь, обжарьте 10-15 минут. Измельчите овощи блендером.
Prepare the caviar. Place the puree in a saucepan over low heat. Bring to a boil, add mayonnaise and tomato paste, stir. Cook the puree for 60 minutes, stirring to prevent it from burning. Add salt, vinegar and sugar to the caviar, stir. Cook the caviar over low heat for 2-3 hours until it becomes thick. Stir occasionally to prevent the caviar from burning. Place the finished caviar into jars and roll up the lids. Let cool and store in the pantry.
Приготовьте икру. Поставьте пюре в кастрюле на медленный огонь. Доведите до кипения, добавьте майонез и томатную пасту, перемешайте. Варите пюре 60 минут, помешивая, чтобы не пригорело. Добавьте в икру соль, уксус и сахар, перемешайте. Варите икру на медленном огне 2-3 часа, чтобы она стала густой. Периодически помешивайте, чтобы икра не пригорела. Готовую икру разложите по банкам и закатайте крышки. Дайте остыть и уберите на хранение в кладовку.
Squash caviar with mayonnaise will be an excellent sauce for pasta. Serve the pasta in portions, topping it with 2-3 tablespoons of caviar.
Кабачковая икра с майонезом станет отличным соусом к макаронам. Подавайте макароны порционно, полив их 2-3 столовыми ложками икры.