Wash and dry the meat well, remove excess veins and fat, cut into medium pieces. Cut the onion into medium half rings. Chop fresh cilantro. Prepare the grill. If you want a barbecue, but the weather is not very good, use an electric barbecue maker right in the kitchen.
Мясо хорошо вымойте и высушите, освободите от лишних жил и жира, нарежьте средними кусками. Лук нарежьте средними полукольцами. Измельчите свежую кинзу. Подготовьте мангал. Если хочется шашлыка, но погода не очень, используйте электрошашлычницу прямо на кухне.
Proceed with the marinade. Place the chopped pieces of meat in a bowl, add khmeli-suneli and mix well. Pour pomegranate juice over it. Leave the meat to steep for 30 minutes.
Приступайте к маринаду. Нарезанные куски мяса выложите в посуду, добавить хмели-сунели и хорошо перемешайте. Залейте гранатовым соком. Оставьте мясо на 30 минут настояться.
Rub the onion, cut into half rings, with your hands until the juice appears.
Нарезанный полукольцами лук перетрите руками, чтобы появился сок.
Add the onion to the meat, pour out the vegetable oil, cover with a lid or cling film and refrigerate for 4 hours.
Добавьте лук к мясу, вылейте растительное масло, накройте крышкой или пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 4 часа.
Fry the marinated lamb on the grill over medium-hot coals for 20 minutes on each side.
Маринованную баранину пожарьте на мангале на среднем жаре углей по 20 минут с каждой стороны.
Serve the lamb kebab on pita bread and sprinkle with fresh cilantro.
Шашлык из баранины подайте на лаваше и посыпьте свежей кинзой.