Wash the meat and dry it with a paper towel. Prepare a deep-bottomed frying pan, a ball hammer, a cutting board, toothpicks or skewers. Place all ingredients in a visible place.
Вымойте мясо и высушите его бумажным полотенцем. Подготовьте сковородку с глубоким дном, молоток для отбивания мяча, разделочную доску, зубочистки или шпажки. Выложите все ингредиенты на видное место.
Cut the beef into thin slices and pound until soft.
Нарежьте говядину тонкими пластинами и отбейте до мягкости.
Salt and pepper the beef pieces, brush with adjika.
Посолите и поперчите куски говядины, смажьте аджикой.
Wrap each piece of meat in the form of a roll and pierce it with a toothpick on both sides so that the rolls do not fall apart. Cut each roll in half.
Заверните каждый кусок мяса в виде рулета и проткните зубочисткой с 2 сторон, чтобы рулетики не развалились. Разрежьте каждый рулетик пополам.
Pour oil into a frying pan and fry the kebab over high heat for 5 minutes on each side.
Налейте масло в сковороду и обжаривайте шашлык на сильном огне по 5 минут с каждой стороны.
Serve the finished shish kebab on lettuce leaves.
Подайте готовый шашлык на листьях салата.