Lagman came to us from Central Asia. This dish is seasonal, so it includes various vegetables: potatoes, radishes, carrots, beans, tomatoes, eggplants and much more. However, the main ingredient of lagman is round noodles. You can buy it in the store, or you can prepare it at home yourself. In the traditional lagman recipe, the noodles are pulled by hand.
Лагман — блюдо, происходящее из Центральной Азии. Это сезонное угощение, в которое кладут разнообразные овощи: картофель, редьку, морковь, фасоль, помидоры, баклажаны и многое другое. Однако главной составляющей лагмана является круглая лапша. Ее можно купить в магазине или приготовить дома самостоятельно. В традиционном рецепте лапшу тянут вручную.
Steps / Шаги:
Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Add chicken eggs, vegetable oil and 1 tablespoon of salt to a deep bowl. Mix with a whisk.
В глубокую миску добавьте куриные яйца, растительное масло и 1 столовую ложку соли. Перемешайте венчиком.
Add flour to the eggs and stir.
Добавьте к яйцам муку и перемешайте.
Add warm water and knead the dough.
Добавьте теплую воду и замешайте тесто.
Cover the dough with cling film and leave it alone for 60 minutes or more. During this time, knead the dough two or three times without flour.
Накройте тесто пищевой пленкой и оставьте в покое на 60 минут и более. За это время тесто два-три раза обомните без муки.
Sprinkle the finished dough with flour and roll it out into a thin layer.
Готовое тесто посыпьте мукой и раскатайте его тонким пластом.
Fold the dough into several layers.
Сложите тесто в несколько слоев.
Cut the dough into noodles 5 mm thick.
Нарежьте тесто на лапшу толщиной в 5 мм.
The noodles for lagman are ready.
Лапша для лагмана готова.