Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut three baguette slices 1.5cm thick.
Отрежьте три ломтика багета толщиной 1,5 см.
Grate the garlic on a fine grater.
Натрите чеснок на мелкой терке.
Break two chicken eggs into a bowl.
Разбейте в миску два куриных яйца.
Add milk, grated garlic, salt and black pepper to a bowl. Mix everything until smooth.
Добавьте в миску молоко, тертый чеснок, соль и черный перец. Все перемешайте до однородности.
Dip each baguette slice into the egg-milk mixture. Keep the bread in it for a while so that it soaks.
Обмакните каждый ломтик багета в яично-молочную смесь. Подержите в ней немного хлеб, чтобы он пропитался.
Melt the butter in a frying pan. Place the soaked baguette on it.
Растопите сливочное масло в сковороде. Выложите на нее пропитанный багет.
Fry the bread for 2 minutes on each side over medium heat.
Обжарьте хлеб по 2 минуты с каждой стороны на среднем огне.
Toasts with egg and garlic are ready. Bon appetit!
Гренки с яйцом и чесноком готовы. Приятного аппетита!
Sprinkle croutons with grated cheese.
Посыпьте гренки тертым сыром.