Wash and dry the turkey meat well. Cut into pieces of any size. Prepare wooden skewers, baking dish, foil. Grate the garlic. Preheat the oven to 180°C. Place all ingredients in a visible place.
Вымойте и хорошо просушите мясо индейки. Разрежьте на куски любого размера. Подготовьте деревянные шпажки, форму для запекания, фольгу. Натрите чеснок. Разогрейте духовку до 180 °С. Выложите все ингредиенты на видное место.
Start marinating the meat. Add soy sauce, honey, black and red pepper, garlic, vegetable oil, and salt to the meat.
Начните мариновать мясо. Добавьте к мясу соевый соус, мед, черный и красный перец, чеснок, растительное масло, соль.
Mix well and refrigerate for 2 hours.
Хорошо перемешайте и уберите в холодильник на 2 часа.
Prepare a baking dish and line it with foil. Thread the turkey pieces through skewers and place in the pan.
Подготовьте форму для запекания, простелите фольгой. Куски индейки проденьте через шпажки и выложите в форму.
Pour the remaining marinade over the top of the meat.
Вылейте оставшийся маринад сверху мяса.
Bake the kebab on a baking sheet at 180°C for 30-40 minutes until golden brown. The kebab is ready in the oven!
Выпекайте шашлык на противне при температуре 180 °С в течение 30-40 минут до золотистой корочки. Шашлык в духовке готов!
Garnish the finished dish with a sprig of fresh basil.
Украсьте готовое блюдо веточкой свежего базилика.