Wash the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Prepare all the ingredients and display them in a visible place. Prepare the frying pan and skewers for the barbecue. Cut the chicken fillet into medium-sized squares. Cut the onion into half rings or strips.
Вымойте филе курицы и обсушите бумажным полотенцем. Подготовьте все ингредиенты и выставите их на видное место. Подготовьте сковороду и шпажки для шашлыка. Филе курицы разрежьте на квадраты средней величины. Лук порежьте полукольцами или соломкой.
Add soy sauce, tomato paste, chopped onion, salt and pepper to the chopped chicken pieces. Stir.
Добавьте к нарезанным кускам курицы соевый соус, томатную пасту, порезанный лук, соль и перец. Перемешайте.
Place the meat to marinate in the refrigerator for 1 hour.
Поставьте мясо мариноваться в холодильник на 1 час.
Thread the pieces of meat onto skewers.
Нанизывайте куски мяска на шпажки.
Heat a frying pan and add oil. Fry the kebab over medium heat on both sides for 8 minutes.
Разогрейте сковороду и добавьте масло. Обжаривайте шашлык на среднем огне с 2 сторон в течение 8 минут.
Serve chicken kebab on pita bread, sprinkle with cilantro on top
Подайте куриный шашлык на лаваше, сверху посыпьте кинзой