Peel the onions. Rinse the spinach and dry with a paper towel. You can use frozen spinach instead of fresh, just be sure to defrost it first and squeeze out any excess liquid.
Почистите репчатый лук. Шпинат ополосните и просушите бумажным полотенцем. Вы можете использовать вместо свежего шпината замороженный, только обязательно предварительно разморозьте его и выжмите из него лишнюю жидкость.
Finely chop the onion.
Мелко порежьте репчатый лук.
Chop the spinach.
Шпинат порубите.
Combine ground turkey, onion and spinach in a bowl.
В миске соедините фарш из индейки, лук и шпинат.
Add mayonnaise and egg. Season with salt and pepper. Mix the minced meat well.
Добавьте майонез и яйцо. Посолите и поперчите. Хорошо вымешайте фарш.
Form 3-4 minced meat into patties. Heat a frying pan well, pour in vegetable oil and place the cutlets on it.
Сформируйте из фарша 3-4 котлетки. Разогрейте хорошо сковороду, влейте растительное масло и выложите на нее котлеты.
Fry the cutlets over medium heat for 5 minutes on each side. If the cutlets are still not ready, fry them an additional 2 minutes on each side.
Обжарьте котлеты на среднем огне по 5 минут с каждой стороны. Если котлеты будут все еще не готовы, то дополнительно обжарьте их еще по 2 минуты с каждой стороны.
Sprinkle the finished cutlets with chopped spinach. Bon appetit.
Готовые котлеты посыпьте рубленным шпинатом. Приятного аппетита.