Prepare the ingredients for the pasta. Grate the cheese on a fine grater. Cut the olives into medium pieces. Tip: For this dish it is better to use long spaghetti.
Подготовьте продукты для пасты. Сыр натрите на мелкой терке. Нарежьте оливки средними кусочками. Совет: Для этого блюда лучше взять длинные спагетти.
Prepare the pasta. Boil the spaghetti in salted water until al-dente, that is, cook 1 minute less than indicated on the package. About 8-9 minutes on average.
Приготовьте пасту. Отварите спагетти в подсоленной воде до состояния al-dente, то есть, варите на 1 минуту меньше, чем указано на упаковке. Примерно 8-9 минут в среднем.
Prepare pasta with pesto sauce. Place the cooked spaghetti in a frying pan greased with olive oil. Add half the water left over from cooking the pasta, pour in the cream, add the pesto. Stir. Simmer in a frying pan for 3-5 minutes.
Приготовьте пасту с соусом песто. Переложите готовые спагетти в сковороду, смазанную оливковым маслом. Добавьте половину воды, оставшейся от варки пасты, влейте сливки, добавьте песто. Перемешайте. Тушите на сковороде 3-5 минут.
Transfer the finished pasta to plates, sprinkle with grated Parmesan and chopped olives.
Готовую пасту переложите на тарелки, посыпьте тертым пармезаном и нарезанными оливками.