Measure out all ingredients.
Отмерьте все ингредиенты.
Cook the porridge. Pour water into a saucepan and bring to a boil. Salt and add oatmeal. Stir occasionally. Cook for 12-15 minutes. When almost all the water has evaporated, pour in the milk. Stir and bring to a boil.
Сварите кашу. Налейте воду в кастрюлю и доведите до кипения. Посолите и всыпьте овсяные хлопья. Периодически перемешивайте. Варите 12-15 минут. Когда почти вся вода испарится, влейте молоко. Перемешайте и доведите до кипения.
Finish cooking. Cover the pan with a lid and turn the heat to low. Simmer the porridge for 5 minutes. Turn off the heat and let sit for 3-4 minutes. Add sugar. Season the porridge with butter.
Завершите приготовление. Накройте кастрюлю крышкой, сделайте огонь минимальным. Потомите кашу 5 минут. Выключите огонь и дайте настояться 3-4 минуты. Добавьте сахар. Заправьте кашу сливочным маслом.
Add berries, dried fruits and nuts to the finished oatmeal to taste.
Готовую овсяную кашу дополните по вкусу ягодами, сухофруктами или орехами