Wash and peel the potatoes. Peel the onion. For the dough, remove the egg, milk, and butter from the refrigerator an hour before cooking. Heat milk with butter for filling. Melt the butter for the dough and for serving. Heat the frying pan.
Картофель помойте и очистите от кожуры. Почистите лук. Для теста достаньте из холодильника за час до приготовления яйцо, молоко, сливочное масло. Подогрейте молоко со сливочным маслом для начинки. Растопите сливочное масло для теста и для подачи. Разогрейте сковороду.
Prepare the filling. Cut the potatoes into large pieces. Boil the potatoes in salted boiling water until tender, about 20 minutes. Drain the water. Mash the potatoes into a puree. Add hot milk and butter. Mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Порежьте крупными кусками картофель. Отварите картофель в подсоленной кипящей воде до готовности примерно 20 минут. Слейте воду. Разомните картофель в пюре. Добавьте горячее молоко и сливочное масло. Тщательно перемешайте.
Fry the onion. Finely chop the onion. Fry in vegetable oil until transparent. Mix fried onions with mashed potatoes. Divide the filling into 12 equal parts.
Обжарьте лук. Лук мелко покрошите. Обжарьте на растительном масле до прозрачности. Смешайте обжаренный лук с картофельным пюре. Разделите начинку на 12 равных частей.
Prepare the dough. Mix warm milk, sugar, salt, egg and melted butter. Sift flour into the resulting mixture. Knead the dough. Cover with a towel and leave the dough for 30 minutes.
Приготовьте тесто. Смешайте теплое молоко, сахар, соль, яйцо и растопленное сливочное масло. К получившейся смеси просейте муку. Замесите тесто. Накройте полотенцем и оставьте тесто на 30 минут.
Divide the dough into 12 equal parts. Roll each part into a flatbread with a diameter of approximately 15 cm. Fry each flatbread in a dry frying pan for 2 minutes on each side. Place some of the filling on half of each tortilla. Cover with the other half.
Разделите тесто на 12 равных частей. Каждую часть раскатайте в лепешку диаметром примерно 15 см. Обжарьте каждую лепешку на сухой сковороде по 2 минуты с каждой стороны. На половинку каждой лепешки выложите часть начинки. Накройте второй половинкой.
Before serving, brush each kystyby with melted butter.
Перед подачей смажьте каждый кыстыбый растопленным сливочным маслом.