Wash and dry the meat. Remove excess fat and veins. Chop the garlic. Squeeze out the lemon juice. Prepare skewers and baking sleeve. Place all ingredients in a visible place.
Вымойте и высушите мясо. Удалите излишки жира и прожилки. Измельчите чеснок. Выдавите лимонный сок. Подготовьте шпажки и рукав для запекания. Выложите все ингредиенты на видное место.
Prepare the meat for marinating. Cut the pork into medium-sized pieces. Sprinkle with pepper and herbes de Provence. Stir.
Подготовьте мясо к маринованию. Нарежьте свинину на куски средней величины. Посыпьте перцем и прованскими травами. Перемешайте.
Start preparing the marinade. Mix lemon juice with soy sauce, add chopped garlic.
Займитесь приготовлением маринада. Смешайте лимонный сок с соевым соусом, добавьте измельченный чеснок.
Add the prepared marinade to the meat and stir. Place in the refrigerator for 1 hour. 15 minutes before the end of marinating, preheat the oven to 180°C.
Добавьте готовый маринад к мясу и перемешайте. Поставьте в холодильник на 1 час. За 15 минут до конца маринования разогрейте духовку до 180 °C.
Place pieces of meat on skewers. Place it in your sleeve.
Насадите куски мяса на шпажки. Уложите в рукав.
Bake the kebab for 60 minutes at 180°C. 10 minutes before the end of cooking, open the sleeve so that the kebab is covered with a golden brown crust.
Выпекайте шашлык в течение 60 минут при температуре 180 °C. За 10 минут до конца приготовления раскройте рукав, чтобы шашлычок покрылся румяной коркой.
Serve the finished kebab on thin pita bread, adding a couple of spoons of fresh vegetable salad.
Подавайте готовый шашлык на тонком лаваше, положив пару ложек салата из свежих овощей.