Rinse avocados and tomatoes well with warm water. Using a knife, cut the exotic fruit and remove the pit. Peel the tomatoes and remove the seeds. Cut into small cubes. Wash the chili pepper and chop it very finely. Chop the green cilantro with a knife.
Авокадо, помидоры хорошо промойте теплой водой. При помощи ножа экзотический фрукт разрежьте и удалите косточку. С помидоров снимите кожицу и удалите семечки. Порежьте мелкими кубиками. Помойте перец чили и предельно мелко измельчите. Зелень кинзы порубите ножом.
Start making guacamole. Scoop out the avocado pulp with a spoon. Mash in a clean bowl, mixing with squeezed lemon juice. Lemon juice helps prevent avocado flesh from browning. Add tomatoes to avocado. Mix chili peppers with avocado and tomatoes.
Начните готовить гуакамоле. Выскоблите ложкой мякоть авокадо. Разомните в чистой миске, смешав с выдавленным соком лимона. Лимонный сок помогает предотвратить потемнение мякоти авокадо. Добавьте помидоры к авокадо. Перец чили перемешайте с авокадо и помидорами.
Finish cooking. Add chopped cilantro, salt and season with olive oil. Mix well until a homogeneous viscous mass is formed.
Завершите приготовление. Добавьте порубленную кинзу, посолите и приправьте оливковым маслом. Хорошо перемешайте до образования однородной вязкой массы.
You can serve guacamole in different ways:
Подавать гуакамоле можно разными способами: