Prepare ingredients for classic cabbage rolls. Peel onions, carrots, cabbage. Rinse the rice. Grate the carrots on a coarse grater. Chop the onion. Remove the stalk from the cabbage. Place the cabbage in a pan of boiling water and let the vegetable simmer for 15-20 minutes. Then remove the leaves from it. They should be soft, but still keep their shape. Cut the cabbage leaves into strips 5-6 cm wide. Leave 3-4 wide leaves for preparing cabbage rolls in the pan. Cook the rice in boiling water until half cooked, 10 minutes. Tip: Choose cabbage with soft and tender leaves for cooking. Preferably young.
Подготовьте продукты для классических голубцов. Почистите лук, морковь, капусту. Промойте рис. Морковь натрите на крупной терке. Лук измельчите. Из капусты удалите кочерыжку. Опустите капусту в кастрюлю с кипящей водой, дайте овощу потомиться 15-20 минут. Затем снимите с нее листья. Они должным быть мягкими, но при этом держать форму. Капустные листья нарежьте на полоски шириной 5-6 см. Оставьте 3-4 широких листа для приготовления голубцов в сковороде. Отварите рис в кипящей воде до полуготовности 10 минут. Совет: Выбирайте для приготовления капусту с мягкими и нежными листьями. Желательно молодую.
Prepare the stuffing for cabbage rolls. Fry the onion and carrots in vegetable oil for 2-3 minutes until golden brown. Mix minced meat with rice. Add sautéed vegetables to the minced meat. Stir.
Приготовьте начинку для голубцов. Лук обжарьте с морковью на растительном масле 2-3 минуты до золотистого цвета. Смешайте фарш с рисом. Добавьте к фаршу пассерованные овощи. Перемешайте.
Prepare the cabbage rolls. Place the filling on each cabbage leaf and roll it up so that the contents do not fall out. Line the bottom of a deep frying pan with cabbage leaves. Place cabbage rolls on them. Cover the top with the remaining cabbage leaves. Fill the cabbage rolls with water until it completely covers them. Cook over medium heat for 30 minutes. After this, add tomato juice, salt and pepper to taste, bay leaf and cook for another 20-30 minutes.
Приготовьте голубцы. На каждый капустный лист выложите начинку и сверните так, чтобы содержимое не выпадало. Застелите дно глубокой сковороды капустными листьями. Выложите на них голубцы. Сверху прикройте оставшимися капустными листьями. Залейте голубцы водой так, чтобы она полностью их покрывала. Варите на среднем огне 30 минут. После этого добавьте томатный сок, соль и перец по вкусу, лавровый лист и варите еще 20-30 минут.
Serve classic cabbage rolls with a side dish of potatoes.
Подавайте классические голубцы с гарниром из картофеля.