Prepare ingredients for oatmeal porridge with milk. Measure out the required amount of ingredients, peel and cut the banana into slices for serving. Tip: To enhance the milky taste, you can cook the porridge with two glasses of milk without water.
Подготовьте продукты для геркулесовой каши на молоке. Отмерьте необходимое количество ингредиентов, почистите и нарежьте банан кружочками для подачи. Совет: Для насыщенности молочного вкуса можно готовить кашу на двух стаканах молока без воды.
Prepare oatmeal porridge. Pour water and milk into a saucepan. Bring to a boil. Stirring the liquid constantly, add the flakes. Without ceasing to stir, cook the porridge over low heat for 3 minutes.
Приготовьте геркулесовую кашу. Налейте в кастрюлю воду и молоко. Доведите до кипения. Постоянно помешивая жидкость, всыпьте хлопья. Не переставая мешать, варите кашу на медленном огне 3 минуты.
Let the porridge brew. Turn off the heat. Add butter, salt, sugar, stir. Leave the porridge to steep on the stove, covered, for 5-10 minutes.
Дайте каше настояться. Выключите огонь. Добавьте масло, соль, сахар, перемешайте. Оставьте кашу настаиваться на плите под крышкой 5-10 минут.
Serve rolled oatmeal porridge with milk along with banana slices.
Подавайте геркулесовую кашу на молоке вместе с кусочками бананов.