Prepare food for Pho Bo. Peel the onion and ginger. Finely chop one ginger, herbs, pepper. Cut the lemon into thin slices. Cut one onion into half rings, beef tenderloin into thin, translucent plastics. Tip: Semi-frozen meat is easier to cut into thin pieces.
Подготовьте продукты для Фо Бо. Почистите лук и имбирь. Мелко измельчите один имбирь, зелень, перец. Нарежьте лимон на тонкие дольки. Одну луковицу нарежьте полукольцами, говяжью вырезку — тонкими, полупрозрачными пластиками. Совет: Полузамороженное мясо легче резать тонкими кусочками.
Prepare the broth and tenderloin. Place the shank in cold water. Bring to a boil, skimming off the foam. Then add the whole onion and whole ginger. Cook over low heat for 3 hours. Sprinkle the sliced beef tenderloin in a separate bowl with salt and pepper. Leave for 15 minutes. 5 minutes before the broth is ready, increase the heat. The liquid should literally bubble in the pan. Using a slotted spoon, lower the beef tenderloin into the boiling broth for 2-3 seconds. Then return the meat to a separate bowl.
Приготовьте бульон и вырезку. В холодную воду поместите голяшку. Доведите до кипения, снимая пену. Затем добавьте целую луковицу и целый имбирь. Варите на медленном огне 3 часа. Нарезанные ломтики говяжьей вырезки в отдельной посуде присыпьте солью и перцем. Оставьте на 15 минут. За 5 минут до готовности бульона увеличьте огонь. Жидкость должна буквально бурлить в кастрюле. В кипящий бульон на шумовке опустите говяжью вырезку на 2-3 секунды. Затем снова уберите мясо в отдельную миску.
Prepare the noodles. Place it in cold water and bring to a boil. Cook for 3 minutes. Then drain in a colander.
Приготовьте лапшу. Опустите ее в холодную воду, доведите до кипения. Варите 3 минуты. Затем откиньте на дуршлаг.
First place noodles in each bowl, then onion rings, chopped ginger, meat, and hot pepper. Pour in broth. Add a slice of lemon, herbs and 2 tbsp. soy sauce.
В каждую пиалу выложите сначала лапшу, затем кольца лука, измельченный имбирь, мясо, острый перец. Залейте бульоном. Добавьте ломтик лимона, зелень и 2 ст.л. соевого соуса.
Serve Vietnamese Pho Bo soup hot.
Подавайте вьетнамский суп Фо Бо к столу в горячем виде.