Wash and dry the meat. Remove excess fat and veins. Prepare a meat grinder and cutting board. Place all ingredients in a visible place. Prepare a barbecue (or a barbecue without smoke) or an electric barbecue grill.
Вымойте и просушите мясо. Удалите излишки жира и жилы. Подготовьте мясорубку, разделочную доску. Выложите все ингредиенты на видное место. Подготовьте мангал (или мангал без дыма) или электрошашлычницу.
Cut the meat into medium-sized pieces.
Разрежьте мясо на куски средней величины.
Prepare the tomatoes for the marinade. To do this, pass them through a meat grinder or finely chop them by hand.
Подготовьте томаты для маринада. Для этого пропустите их через мясорубку или мелко нарежьте вручную.
Finely chop the garlic.
Мелко нарежьте чеснок.
Marinate the meat using the following method. Combine all ingredients and add basil. Mix thoroughly and leave to marinate for 3 hours.
Замаринуйте мясо следующим способом. Соедините все ингредиенты и добавьте базилик. Тщательно перемешайте и оставьте мариноваться на 3 часа.
Fry the meat in your usual way - on skewers or on a grill.
Жарьте мясо привычным для вас способом — на шампурах или решетке.