Peel the potatoes and cut into circles. Grate the cheese on a coarse grater.
Картофель очистите и нарежьте кружочкаи. Сыр натрите на крупной терке.
In a bowl, beat the eggs, add the ricotta cheese and stir. Pour in the milk, add flour, spices and stir until smooth.
В миске взбейте яйца, добавьте сыр рикотта и перемешайте. Влейте молоко, добавьте муку, специи и перемешайте до однородной консистенции.
Add potatoes to the resulting sauce and mix thoroughly. Place the potatoes in a baking dish and pour the remaining sauce evenly. Spread grated cheese on top. Bake the casserole in the oven at 180°C for at least 45 minutes.
В полученный соус введите картофель и тщательно перемешайте. Выложите картофель в форму для запекания и равномерно влейте оставшийся соус. Сверху распределите тертый сыр. Выпекайте запеканку в духовке при 180°C не менее 45 минут.