Cut the onion into half rings. Peel the tomatoes and cut into thin slices. Grate the cheese on a fine grater. Crush the garlic with a knife. Cut the mozzarella into cubes. Preheat the oven to 180°C.
Лук нарежьте полукольцами. Помидоры очистите от шкурки и нарежьте тонкими дольками. Сыр натрите на мелкой терке. Чеснок раздавите ножом. Моцареллу нарежьте кубиком. Разогрейте духовку до 180°C.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the crushed garlic until a characteristic aroma appears. Add onion and cook until soft. Add rosemary and bay leaf, then add tomatoes. Simmer the tomatoes covered for 30-35 minutes over medium heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте раздавленный чеснок до того состояния, пока не появится характерный аромат. Добавьте лук и доведите до мягкости. Положите розмарин и лавровый лист, затем выложите томаты. Тушите помидоры под крышкой 30-35 минут на среднем огне.
Heat a separate frying pan with vegetable oil and fry the minced meat until golden brown, then pour in the wine. Wait until the wine has evaporated, and then simmer, covered, over medium heat for about 15 minutes.
Разогрейте отдельную сковороду с растительным маслом и обжарьте фарш до золотистого цвета, затем влейте вино. Дождитесь пока вино выпарится, а потом тушите под крышкой на среднем огне около 15 минут.
Combine tomato sauce and prepared minced meat, mix well. Add tomato paste, salt, pepper and stir again. Simmer covered over low heat for about 15 minutes.
Соедините томатный соус и готовый фарш, хорошо перемешайте. Добавьте томатную пасту, соль, перец и перемешайте еще раз. Тушите под крышкой на маленьком огне около 15 минут.
Melt the butter in a saucepan, add flour and mix well. Gradually add milk, stirring constantly, until sauce thickens, about 5 to 7 minutes. Grate the nutmeg.
В сотейнике растопите сливочное масло, всыпьте муку и хорошо перемешайте. Постепенно добавляйте молоко, постоянно помешивая, до загустения соуса, примерно 5-7 минут. Натрите мускатный орех.
Boil lasagna sheets in salted water until al dente.
Отварите листы лазаньи в подсоленной воде до состояния аль денте.
Grease a baking dish in the oven with olive oil, arrange the lasagne sheets so they overlap each other, and spread the tomato sauce and mozzarella pieces on top. Repeat layers until you run out of ingredients. Place the remaining sauce on the last sheets of lasagna, pour in the bechamel sauce evenly and sprinkle with grated Parmesan.
Смажьте форму для запекания в духовке оливковым маслом, выложите листы лазаньи, чтобы они перекрывали друг друга, распределите сверху томатный соус и кусочки моцареллы. Повторяйте слои до тех пор, пока не закончатся ингредиенты. На последние листы лазаньи выложите остатки соуса, равномерно влейте соус бешамель и посыпьте тертым пармезаном.
Place the pan in the oven and bake the lasagna in an oven preheated to 180°C for 40-45 minutes.
Отправьте форму в духовой шкаф и выпекайте лазанью в заранее разогретой до 180°C духовке 40-45 минут.