Chop the garlic, cut the onion into half rings, and cut the sweet pepper into feathers.
Чеснок измельчите, лук нарежьте полукольцами, а сладкий перец — перьями.
Mix all the ingredients for the marinade in a suitable form, place the meat there and leave under cling film for 1 hour.
Смешайте все ингредиенты для маринада в подходящей форме, туда же выложите мясо и оставьте под пищевой пленкой на 1 час.
Combine onions and bell peppers in a bowl, drizzle with olive oil, salt and pepper to taste and mix well. Bake the vegetables in an ovenproof dish in an oven preheated to 190°C for about 30 minutes.
Соедините в миске лук и сладкий перец, сбрызните оливковым маслом, посолите и поперчите по вкусу и хорошо перемешайте. Выпекайте овощи в огнеупорной форме в заранее разогретой до 190°C духовке около 30 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the meat on all sides until desired doneness, then cover it with foil and leave for a few minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслои и обжарьте мясо со всех сторон до желаемой прожарки, а затем прикройте его фольгой и оставьте на несколько минут.
Cut the finished meat into strips. Fry the flatbread in a dry frying pan on both sides.
Нарежьте готовое мясо полосками. Лепешку обжарьте на сухой сковороде с двух сторон.