Cut the pumpkin, peel it, remove the seeds. Cut into small squares, place on baking parchment and drizzle with olive oil. Add spices. Next, place the pumpkin in an oven preheated to 200°C. Bake for 40 minutes.
Тыкву разрежьте, очистите от кожуры, удалите семечки. Нарежьте небольшими квадратиками, выложите на пергамент для запекания и сбрызните оливковым маслом. Добавьте специи. Далее тыкву отправьте в заранее разогретую до 200°C духовку. Выпекайте 40 минут.
Prepare the sauce: Combine honey, balsamic vinegar, olive oil and salt in a bowl.
Приготовьте соус: в миске смешайте мёд, бальзамический уксус, оливковое масло и соль.
Assemble the salad: Place spinach, roasted pumpkin, feta and pine nuts on a plate.
Соберите салат: в тарелку выложите шпинат, запеченную тыкву, фету и кедровые орехи.
Season the prepared salad with sauce.
Заправьте готовый салат соусом.