Wash and dry the meat. Cut the pork into equal-sized portions. Place ketchup, onions, barbecue seasonings, and salt in a visible place.
Вымойте и высушите мясо. Разрежьте свинину порционными кусками одинакового размера. Выложите на видное место кетчуп, лук, приправы для шашлыка, соль.
Place the chopped meat in a deep bowl.
Выложите порезанное мясо в глубокую посуду.
Start preparing the marinade. Cut the onion into half rings and grind it with salt until juice appears. Transfer the onions to the pork pieces.
Приступайте к приготовлению маринада. Нарежьте лук полукольцами и перетрите его с солью до появления сока. Переложите лук к кусочкам свинины.
Add ketchup and barbecue seasoning and mix everything well with your hands.
Добавьте кетчуп и шашлычную приправу, все хорошо перемешайте руками.
Cover the dish with a lid and place in the refrigerator for 1 hour.
Закройте посуду крышкой и поставьте в холодильник на 1 час.
Serve pork kebab on pita bread with any fresh vegetables
Шашлык из свинины подайте на лаваше с любыми свежими овощами