Melt the butter. Cut the pumpkin, peel it, remove the seeds. Cut into small bars, place on baking parchment and drizzle with olive oil. Add spices. Next, place the pumpkin in an oven preheated to 200°C. Bake for 40 minutes. Puree the finished pumpkin until smooth.
Растопите сливочное масло. Тыкву разрежьте, очистите от кожуры, удалите семечки. Нарежьте небольшими брусками, выложите на пергамент для запекания и сбрызните оливковым маслом. Добавьте специи. Далее тыкву отправьте в заранее разогретую до 200°C духовку. Выпекайте 40 минут. Готовую тыкву пюрируйте до однородного состояния.
In a large bowl, whisk together flour, sugar, baking powder, salt, cinnamon, nutmeg and cloves.
В большой миске смешайте муку, сахар, разрыхлитель, соль, корицу, мускатный орех и гвоздику.
Add milk, eggs, melted butter and pumpkin puree. Mix everything well until smooth, without lumps.
Добавьте молоко, яйца, растопленное сливочное масло и тыквенное пюре. Все хорошо перемешайте до однородного состояния, без комочков.
Fry the pancakes in a hot dry frying pan without oil on both sides until cooked.
Жарьте панкейки на раскаленной сухой сковороде без масла с двух сторон до готовности.