Rinse the meat, wash and peel the vegetables. Prepare a baking sheet with parchment.
Промойте мясо, помойте и почистите овощи. Подготовьте противень с пергаментом.
Make the dough. Mix yeast with flour. Then grind the margarine and add to the flour, mixing thoroughly. Add salt and sugar. Then beat the egg and pour it in, gradually kneading the dough. Cover it with a towel and put it in a dry place for 30 minutes.
Сделайте тесто. Смешайте дрожжи с мукой. Затем измельчите маргарин и добавьте в муку, тщательно перемешав. Добавьте соль и сахар. Затем взбейте яйцо и влейте его, постепенно замешивая тесто. Накройте его полотенцем и уберите в сухое место на 30 минут.
Prepare the filling. Cut potatoes, onions and meat into small pieces, mix, add salt and pepper.
Приготовьте начинку. Нарежьте картофель, лук и мясо маленькими кусочками, смешайте, добавьте соль и перец.
Make the pies. Divide the dough into small pieces, roll each into a flat pancake and lay out the filling. Fold the edges of the dough toward the center to create a triangle, but leave a hole in the middle.
Слепите пирожки. Поделите тесто на небольшие кусочки, раскатайте каждый в плоский блин и выложите начинку. Заверните края теста к центру, чтобы получился треугольник, но оставьте отверстие посередине.
Prepare echpochmaki. Preheat the oven to 180 degrees. Place the pies on a baking sheet and place in the oven for 30 minutes until the dough is golden brown.
Приготовьте эчпочмаки. Нагрейте духовку до 180 градусов. Выложите на противень пирожки и отправьте в духовку на 30 минут, пока тесто не подрумянится.
To serve the dish in a traditional style, prepare the broth and pour a spoonful through the hole into the pies.
Чтобы сделать подачу блюда в традиционном стиле, приготовьте бульон и влейте по ложке через отверстие в пирожки.