Rinse the egg and pat dry with a paper towel. Wash the apples, remove the skin and core. For baking you will need a mold and parchment.
Промойте яйцо и промокните бумажным полотенцем. Промойте яблоки, очистите от кожицы и сердцевины. Для выпечки потребуется форма и пергамент.
Prepare the dough. Sift the flour through a sieve into a deep bowl, add baking powder, salt and vanillin. Mix the ingredients and make a well.
Приготовьте тесто. В глубокую миску просейте сквозь сито муку, добавьте разрыхлитель, соль и ванилин. Перемешайте ингредиенты, сделайте углубление.
Mix sour cream with sugar. Stir until the sugar dissolves. Melt the butter in the microwave or in a water bath. Pour the butter and sour cream into the bowl with the flour mixture. Knead the dough.
Смешайте сметану с сахаром. Размешивайте до растворения сахара. Растопите масло в микроволновке или на водяной бане. Масло и сметану вылейте в миску с мучной смесью. Замесите тесто.
Prepare a baking dish. Line the bottom of the pan with parchment. Pour the dough into the pan and spread evenly. Make a side. Place the pan with the dough in the refrigerator while you prepare the filling.
Подготовьте форму для выпечки. Застелите дно формы пергаментом. Выложите в форму тесто и равномерно распределите. Сделайте бортик. Отправьте форму с тестом в холодильник, пока готовите начинку.
Prepare the filling and cream. For the cream, pour sour cream into a bowl, break the egg, mix, add sugar, vanillin and starch, mix thoroughly. For the filling, thinly slice the apples and combine with ground cinnamon.
Приготовьте начинку и крем. Для крема в миску налейте сметану, разбейте яйцо, перемешайте, добавьте сахар, ванилин и крахмал, тщательно перемешайте. Для начинки тонко нарежьте яблоки и соедините с молотой корицей.
Prepare the pie for baking. Preheat the oven to 180 degrees. Remove the pan with the dough from the refrigerator. Place the chopped apples over the entire surface of the dough. Pour cream on top.
Подготовьте пирог к запеканию. Разогрейте духовку до 180 градусов. Достаньте форму с тестом из холодильника. Выложите порезанные яблоки по всей поверхности теста. Сверху налейте крем.
Bake the pie. This takes 50 minutes. Check readiness by the degree of browning on the side of the pie. Remove the finished pie from the oven and let cool completely.
Запеките пирог. На это требуется 50 минут. Готовность проверяйте по степени румяности бортика пирога. Готовый пирог достаньте из духовки и дайте полностью остыть.
Cut the pie into portions and decorate with berries.
Порежьте пирог на порционные кусочки, украсьте ягодами.