Wash the cabbage and remove damaged leaves. Wash the parsley. Peel and rinse the carrots.
Капусту промойте и удалите поврежденные листья. Зелень петрушки промойте. Морковь очистите и промойте.
Prepare the sauce. In a deep bowl, mix yogurt, mustard, pepper and lemon juice. Stir, add sugar. There is no need to add salt, you will add it to the vegetables. Let the dressing sit while cutting vegetables and herbs.
Приготовьте соус. В глубокой миске смешайте йогурт, горчицу, перец и лимонный сок. Размешайте, добавьте сахар. Соль добавлять не нужно, ее вы добавите в овощи. Дайте заправке настояться, пока режете овощи и зелень.
Cut the vegetables. Thinly chop both types of cabbage, add a little salt and crush with your hands. Chop the parsley. Place cabbage and greens in a deep bowl. Grate the carrots on a fine grater. Place in a bowl.
Порежьте овощи. Тонко нашинкуйте оба вида капусты, немного посолите и помните руками. Зелень петрушки порежьте. Сложите капусту и зелень в глубокую миску. Морковь натрите на мелкой терке. Положите в миску.
Combine all ingredients. Drain the corn. Add corn to bowl with vegetables. Mix all ingredients and pour over dressing. Stir.
Соедините все ингредиенты. Слейте с кукурузы жидкость. Добавьте кукурузу в миску с овощами. Смешайте все ингредиенты и полейте заправкой. Перемешайте.
Before serving, garnish the salad with finely chopped green onions.
Перед подачей украсьте салат мелко порезанным зеленым луком.