Remove any debris and rinse the millet in hot water. The water should become clear.
Очистите от мусора и промойте пшено в горячей воде. Вода должна стать прозрачной.
Start cooking. Pour the millet into a pan, fill it with water and place on the stove. Turn on the fire. Let the water boil, cook the porridge over medium heat for 15-20 minutes.
Начните приготовление. Насыпьте пшено в кастрюлю, залейте его водой и поставьте на плиту. Включите огонь. Дайте воде закипеть, варите кашу на среднем огне 15-20 минут.
Cook the porridge. Skim off the foam with a spoon and cook until almost all the water has evaporated. Pour in the milk and turn the heat to low. Salt and add sugar to taste. Cook the porridge for 20 minutes, stirring occasionally.
Сварите кашу. Снимите пенку ложкой и варите, пока не выкипит почти вся вода. Влейте молоко, сделайте огонь минимальным. Посолите и добавьте сахар по вкусу. Варите кашу 20 минут, иногда помешивая.
Let the porridge brew. Turn off the heat, add oil to the porridge and cover with a lid for 5-7 minutes.
Дайте каше настояться. Выключите огонь, добавьте масло в кашу и накройте крышкой на 5-7 минут.
You can add your favorite dried fruits to the porridge - raisins, dried apricots, and nuts.
В кашу можно добавить любимые сухофрукты — изюм, курагу, а также орехи.