Prepare ingredients for millet porridge. Rinse the cereal well in water. Then pour boiling water over the grains to remove the bitterness. Chop the nuts. Tip: Instead of walnuts, you can use any other nuts you like.
Подготовьте продукты для пшенной каши. Крупу хорошо промойте в воде. Затем обдайте зерна кипятком, чтобы из них ушла горечь. Измельчите орехи. Совет: Вместо грецких орехов можно взять любые другие по вкусу.
Prepare millet porridge with milk. Bring water to a boil in a saucepan. Place the millet there. Cook until half cooked for 15 minutes. After this, drain off the remaining water. In another container, bring the milk to a boil. Then pour it into the millet. Cook for another 10 minutes until the milk has completely evaporated. Remove from heat.
Приготовьте пшенную кашу на молоке. В кастрюле доведите воду до кипения. Опустите туда пшено. Варите до полуготовности 15 минут. После этого слейте остатки воды. В другой емкости доведите до кипения молоко. Затем влейте его в пшено. Варите еще 10 минут, пока молоко полностью не выпариться. Уберите с огня.
Finish cooking. Add butter. Stir. Cover the pan with a lid and let the porridge brew for another 10 minutes. After that, add honey and nuts, stir.
Завершите приготовление. Добавьте сливочное масло. Перемешайте. Накройте кастрюлю крышкой и дайте каше настояться еще минут 10. После этого добавьте мед и орехи, перемешайте.
Serve millet porridge warm for breakfast.
Подавайте пшенную кашу в теплом виде на завтрак.