Wash and dry the meat. Remove the veins. Prepare the dishes for the marinade. Place all ingredients listed in the recipe in a visible place. Wash the vegetables. Prepare a simple grill (or a grill without smoke) or an electric barbecue grill.
Вымойте и высушите мясо. Удалите прожилки. Подготовьте посуду для маринада. Выложите все указанные в рецепте ингредиенты на видное место. Помойте овощи. Подготовьте простой мангал (или мангал без дыма) или электрошашлычницу.
Prepare food for marinating. Cut the meat into large pieces along the grain. Cut the onion into large half rings.
Подготовьте продукты к маринованию. Нарежьте мясо на крупные куски вдоль волокон. Лук нарежьте крупными полукольцами.
Mix the meat with onions, add seasonings to the kebab, pepper, mayonnaise, mustard. Mix everything well, compact and close tightly with a lid. Place in the refrigerator for 4 hours.
Перемешайте мясо с луком, добавьте приправы к шашлыку, перец, майонез, горчицу. Все хорошо перемешайте, утрамбуйте и закройте плотно крышкой. Отправьте в холодильник на 4 часа.