Prepare ingredients for millet porridge in water. Rinse the cereal in boiling water. Pour the millet into a saucepan with 200 ml of cold water, bring to a boil, drain the water and rinse the kernels. If this is not done, the porridge will turn out sticky. Cut the butter. Tip: After opening the package, it is better to store the product in a glass or ceramic container in a dark, cool place.
Подготовьте продукты для пшенной каши на воде. Промойте крупу в кипятке. Залейте пшенку в кастрюле 200 мл холодной воды, доведите до кипения, слейте воду и прополощите ядра. Если этого не сделать, каша получится слипшейся. Нарежьте сливочное масло. Совет: После вскрытия пакета хранить продукт лучше в стеклянной или керамической таре в темном, прохладном месте.
Prepare millet porridge in water. Place the washed cereal into a saucepan. Pour in two glasses of water and add salt. Bring to a boil. Cook over medium heat for 15 minutes. After this, spread butter over the surface of the porridge.
Приготовьте пшенную кашу на воде. Промытую крупу переложите в кастрюлю. Залейте двумя стаканами воды, посолите. Доведите до кипения. Варите на среднем огне 15 минут. После этого разложите по поверхности каши сливочное масло.
Finish cooking. Remove from heat, cover with a lid and let the porridge brew for another 15 minutes until the cereal is completely swollen.
Завершите приготовление. Снимите с огня, накройте крышкой и дайте настояться каше еще 15 минут, чтобы крупа полностью разбухла.
Serve millet porridge cooked in water with pieces of fruit
Подавайте пшенную кашу, приготовленную на воде, с кусочками фруктов