Wash and dry the meat. Remove excess fat and connective tissue. Prepare a baking sleeve. Place all ingredients in a visible place.
Вымойте и высушите мясо. Удалите лишний жир и соединительную ткань. Подготовьте рукав для запекания. Выложите все ингредиенты на видное место.
Marinate the pork. To do this, cut the meat into small pieces. Add pepper mixture, meat seasoning, 1 tablespoon vinegar and lemon juice. Stir and marinate in the refrigerator for 2 hours.
Замаринуйте свинину. Для этого нарежьте мясо небольшими кусочками. Добавьте смесь перцев, приправу для мяса, 1 столовую ложку уксуса и лимонный сок. Перемешайте и поставьте мариноваться в холодильник на 2 часа.
Pickle the onion. Cut the onion into rings, add 2 tbsp vinegar, 1 tbsp. sugar, 4 tbsp. water. Leave to marinate for 1 hour.
Замаринуйте лук. Нарежьте лук кольцами, добавьте 2 ст.л уксуса, 1 ст.л. сахара, 4 стл. воды. Оставьте мариноваться на 1 час.
Proceed to roasting the meat in the oven. To do this, prepare a baking sleeve, tie it on one side and place pickled onions on the bottom. Place meat on top. Tie the sleeve on the other side, make 3 punctures at the top of the sleeve. Bake for 25 minutes in an oven preheated to 190°C.
Переходите к запеканию мяса в духовке. Для этого подготовьте рукав для запекания, завяжите с одной стороны и выложите на дно маринованный лук. Сверху выложите мясо. Завяжите рукав с другой стороны, сделайте 3 прокола сверху рукава. Поставьте выпекаться на 25 минут в разогретую до 190 °C духовку.
After 25 minutes, remove the sleeve and cut it, bake the meat for another 10 minutes in the open position.
Через 25 минут достаньте рукав и разрежьте его, выпекайте мясо еще 10 минут в открытом положении.