Heat the milk. Sift the flour through a sieve. Remove the eggs and sour cream from the refrigerator in advance; they should be at room temperature. Melt the butter in a water bath or in the microwave, then let it cool slightly. Prepare a mixer and baking sheet.
Молоко подогрейте. Муку просейте через сито. Яйца и сметану заранее достаньте из холодильника, они должны быть комнатной температуры. Масло растопите на водяной бане или в микроволновой печи, затем дайте ему немного остыть. Приготовьте миксер и противень.
Knead the dough. Take a large container, pour sifted flour into it, add yeast, sugar and salt, mix. Break the eggs, pour in the melted butter. Mix with a mixer until fine crumbs form. Add milk, stir. Knead the dough until elastic for at least 5 minutes. Place the dough in a clean container, cover with a towel and place in a warm place for 1.5 hours. The dough should double in size.
Замесите тесто. Возьмите большую емкость, насыпьте в нее просеянную муку, добавьте дрожжи, сахар и соль, перемешайте. Разбейте яйца, влейте растопленное масло. Перемешайте миксером до состояния мелкой крошки. Добавьте молоко, перемешайте. Тесто замешивайте до эластичности не менее 5 минут. Выложите тесто в чистую емкость, накройте полотенцем и поставьте в теплое место на 1,5 часа. Тесто должно увеличиться вдвое.
Make the filling. Melt the butter in a water bath or in the microwave. In a separate container, mix cinnamon, sugar and flour.
Сделайте начинку. Масло растопите на водяной бане или в микроволновке. В отдельной емкости смешайте корицу, сахар и муку.
Form buns. Roll out the dough into a layer 0.5-0.7 cm thick. Grease the surface with oil, leave a little to grease the baking sheet. Then spread the cinnamon, sugar and flour filling evenly. Roll, pinch the edges and cut into 10 equal pieces.
Сформируйте булочки. Раскатайте тесто в пласт толщиной 0,5-0,7 см. Смажьте поверхность маслом, немного оставьте для смазывания противня. Затем равномерно распределите начинку из корицы, сахара и муки. Сверните в рулет, защипните края и нарежьте на 10 одинаковых кусочков.
Bake Cinnabons. Grease a baking sheet with the remaining butter, place the buns, and leave for 30 minutes. Preheat the oven to 180 degrees, place a baking sheet in the middle of the oven and bake for 25 minutes.
Испеките «Синнабоны». Противень смажьте оставшимся сливочным маслом, выложите булочки, оставьте на 30 минут. Разогрейте духовку до 180 градусов, поставьте противень в середину духового шкафа и выпекайте 25 минут.
Prepare the glaze. To do this, combine sour cream, powdered sugar and cream cheese in a deep container. Whisk until smooth.
Приготовьте глазурь. Для этого соедините в глубокой емкости сметану, сахарную пудру и сливочный сыр. Взбейте венчиком до однородности.
Design "Cinnabons". Remove the finished buns from the oven, cool slightly, and decorate with creamy sour cream glaze on top.
Оформите "Синнабоны". Готовые булочки достаньте из духовки, немного остудите, украсьте сверху сливочно-сметанной глазурью.
Cinnabon buns are recommended to be eaten hot. Serve the aromatic pastries with a cup of freshly brewed espresso.
Булочки "Синнабоны" рекомендуется есть горячими. Подайте ароматную выпечку вместе с чашечкой свежесваренного эспрессо.